Mart Hoogkamer krijgt veel gemene berichten: ‘Je bent oneerlijk en je liegt’

WhatsApp Image 2024 09 09 at 071222 3jpg

In een openhartige reactie deelt Mart Hoogkamer dat hij de laatste tijd veel kritiek ontvangt, vooral van vakantiegangers in Spanje, die fan zijn van de zanger.

“Ik ontvang veel nare berichten van mensen,” aldus Mart. De kritiek richt zich voornamelijk op zijn lied, waarin hij zingt over de altijd schijnende zon in Spanje, terwijl het daar op dat moment met bakken uit de lucht komt vallen.

“Men noemt mij een bedrieger en een leugenaar,” onthult Mart. Hij begrijpt de frustratie, maar benadrukt dat zijn lied moet worden gezien als een symbolische boodschap en niet als een letterlijke uitspraak.

“Het is niet de bedoeling om de letterlijke locatie van de zon aan te halen,” legt hij uit. “Het gaat erom te genieten van mooie momenten, of dat nu in Spanje, Griekenland of gewoon in Nederland is.”

Mart rondt af met een verwijzing naar zijn nieuwe album.

Volgende week komt het nummer Ik Spaar Geen Centen uit, waarin het verzamelen van herinneringen centraal staat in plaats van geld.

Video: Eerste optreden van Mart Hoogkamer na rustperiode loopt dramatisch af!

Mart staat niet alleen voor muzikale uitdagingen, maar ook voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven, aangezien hij binnenkort vader wordt samen met zijn vriendin Jennifer van Ooijen.

Zanger Mart Hoogkamer in diepe rouw: ‘Je was als familie voor me’

Hoewel ze gelukkig zijn met de aanstaande komst van hun kind, heeft Jennifer moeite gehad tijdens de zwangerschap, vooral in het begin.

Mart Hoogkamer en vriendin in diepe rouw: Intens tragisch bericht.

“Ik heb me echt heel slecht gevoeld, maar gelukkig voel ik me nu weer veel beter en voel ik me weer een beetje meer mezelf,” vertelde ze in een interview met Shownieuws.

Mart Hoogkamer deelt heftig nieuws: ‘Had ik maar naar haar geluisterd’

Mart is volledig toegewijd aan zijn rol als toekomstige vader en biedt Jennifer volledige steun in deze periode.

Collega klapt uit de school over Mart Hoogkamer: ‘een magere uitgebluste jongen’

”Mart heeft altijd mijn welzijn op zijn radar. Tijdens onze warme vakantie moedigde hij me aan: ‘Waarom neem jij niet even een duik?’”

Mart Hoogkamer deelt heftig nieuws: ‘Had ik maar naar haar geluisterd’

”Toen ik vroeg waarom, zei hij: ‘Niet voor jou, maar voor de kleine meid, die moet wel afkoelen!’ Hij straalt echt bescherming uit.”


1. Hij heeft aangegeven dat hij veel kritiek heeft ontvangen.
2. De zanger benoemt dat hij begrip heeft voor de onvrede.
3. Verschillende volgers beschuldigen hem van liegen!
4. Er gaan geruchten rond dat hij een bedrieger en leugenaar is.
5. De zanger meldt dat hij overspoeld wordt met negatieve berichten.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven