Relatie BenB Vol Liefde Albert en Joyce heel slecht: ‘Hij is gemeen, zij is onbetrouwbaar’

WhatsApp Image 2024 09 18 at 063154jpg

Opvallend genoeg kwam de relatie tussen Albert en Joyce, die bekend zijn van het programma B&B Vol Liefde, voor weinig kijkers als een verrassing over.

Perspectief is alles, want gedragsbioloog Patrick van Veen beschrijft de relatie als “extreem toxic.”

Tijdens de reünieaflevering van het populaire programma deelde Albert vol trots mee dat hij en Joyce nog steeds een koppel vormen.

“Veel tijd hebben we samen doorgebracht. Joyce kon nergens naartoe, ze zat vast in mijn huis. Ik kon naar mijn werk gaan, maar zij zat daar vast. We zijn in die tijd heel close geworden,” vertelde Albert.

“Ze geeft me een heel goed gevoel. Ik had nooit gedacht dat het mogelijk was. 64 jaar oud, oude doos. Het is een soort bewustwording dat je iemand hebt ontmoet die echt heel bijzonder is,” merkte hij op.

Gedragsbioloog Patrick van Veen heeft in een interview met Weekend zijn bedenkingen geuit over de relatie tussen Albert en Joyce, ondanks de vermoedens van velen dat ze een koppel zouden worden. Van Veen uitte zijn zorgen over deze match. “Albert is een hufter,” zo luidde zijn harde oordeel.

,,Er zijn leuke vrouwen voorbijgekomen die bij zijn profiel passen, maar hij swipet alleen voor het plaatje. Eerst was het Malgosia, nu Joyce. Maar er spoort iets niet aan haar communicatie.”

”Albert zegt: ‘Ze is een player’, maar hij valt ook precies voor dat type. Ze speelt met hem, doet meisjesachtig en windt hem om haar vinger.”


Volgens Van Veen suggereert dat de relatie ongezond is en er jaloezie speelt. “Er zal toenemende jaloezie zijn bij haar, en dat accepteert hij niet. Het zal uiteindelijk escaleren tussen hen,” voorspelt hij.


1. Gedragsbioloog laat geen spaan heel van de relatie!
2. Deze man vertelt waarom deze match zo ongezond is!
3. De gedragsbioloog voorspelt wat er fout zal gaan in de relatie.
4. Kritiek op dit bekende koppel!
5. Geen onderdeel van dit koppel wordt met rust gelaten!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven