Malgosia vraagt om hulp: ‘Iedereen vindt het prima!’

mgjpg

Een van de meest in het oog springende deelnemers van B&B Vol Liefde, Malgosia, ondervindt nog steeds de nasleep van haar deelname aan het programma.

Recent deelde ze via haar Instagram-account dat ze hulp zoekt bij een psycholoog om de turbulente periode met Albert te verwerken.

In een video legt ze uit: “Ik wil hem begrijpen, zodat ik het kan afsluiten.”

Toch wekt dit enige verbazing op bij enkele volgers, met name omdat Albert inmiddels een relatie heeft met Joyce.

Een volger reageert op Instagram met: “Laat het dan los. B&B Vol Liefde is voorbij. Stop met het delen van reacties en val Albert niet steeds aan. Laat het los.”

Malgosia reageert fel en verklaart dat ze Instagram gebruikt om haar ervaringen te verwerken. “Dit is mijn manier van verwerken en niemand heeft er een probleem mee!” zegt ze in haar verhalen.


Tijdens het programma deed Malgosia een poging het hart van Albert te veroveren. Hoewel ze samen een nacht doorbrachten, werd ze uiteindelijk teruggestuurd naar huis.


Malgosia gaf de kijkers een hint dat ze de nacht met Albert had doorgebracht door voor de camera zijn sigaretten naast haar bed te tonen.


Volgens Malgosia heeft de kasteelheer twee avonden bij haar in bed gelegen, terwijl Albert beweert dat het bij één keer is gebleven.


1. Malgosia verklaart waarom ze hulp nodig heeft.
2. Er zijn zorgen over Malgosia.
3. Na bepaalde reacties vanuit het publiek, reageert Malgosia fel!
4. Malgosia laat niet over zich heen lopen en reageert sterk!
5. Malgosia laat zich door niemand tegenhouden!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven