Erica Meiland bekritiseert zanger: ‘Wat hij zei klinkt heel gemeen’

ericjpg

Erica Meiland heeft fel gereageerd op recente uitspraken van Frans Bauer over haar familie, en ze lijkt niet ingenomen te zijn met zijn woorden. “Heel onaardig,” aldus haar reactie.

Frans Bauer, bekend van de realityserie De Bauers die zowel twintig jaar geleden als dit jaar een groot succes was, heeft in een interview met weekblad Privé aangegeven dat er geen nieuwe serie van de show zal komen.

Erica Meiland is op dreef en haalt fel uit: ‘Dat was toch vreselijk, je moet je schamen’😲😣

Ondanks de hoge kijkcijfers, verklaarde hij: “Gezien het succes zou je denken: we maken nog een ronde en nog een ronde, maar dan beland je in de herhaling en krijg je het Meiland-effect.”

Frans Bauer heeft slapeloze nachten en hoopt mensen te bereiken met zijn boodschap!

Met deze uitspraak lijkt Frans te willen vermijden dat zijn show te langgerekt wordt, zoals hij vindt dat het geval is bij de Meiland-familie.

Woedende Frans Bauer overweegt juridische stappen te nemen: ‘Het is te gek voor woorden’

“Op een gegeven moment is de grens bereikt,” voegde hij toe.

Erica Meiland was geschokt door de opmerking, zoals ze verklaarde in een interview met “Weekend“: “Deze uitspraak komt heel onaardig over.” Ze vermoedde echter dat Frans Bauer zijn woorden misschien anders bedoelde.

Volgens Erica, die Frans inschat als een aardige man, denkt ze dat hij doelde op het feit dat ze misschien maar één seizoen wilden en niet meerdere, zoals de Meilandjes.

Het is niet de eerste keer dat Frans Bauer zich kritisch heeft uitgelaten over de familie Meiland. Eerder gaf hij aan dat hij nog nooit naar Chateau Meiland had gekeken en zich niet bekend voelde met de familie.

Frans gaf eerder aan nog nooit contact te hebben gehad met Martien Meiland en vermeldde: “Hoe heet die vent ook alweer? Ja, Martien. Ook niet eerder gezien of gesproken.” Tijdens een bezoek aan Noordwijk, waar de Meilandjes wonen, zei hij:

Woedende Frans Bauer overweegt juridische stappen te nemen: ‘Het is te gek voor woorden’

“Volgens mij hebben zij daar zo’n keet of zo waar mensen slapen. Toen waren ze er volgens mij nog mee bezig, met verbouwen. Dus Maris zegt tegen mij: ‘Hier woont Meilandje.’ Ik dacht eerst dat ze het over schapen had.”

Frans Bauer reageert op de geruchten: ‘Ik heb een contract bij mijn vrouw’😬😫

1. Erica lijkt niet blij te zijn met deze opmerkingen…
2. Deze recente opmerking vindt Erica heel erg onaardig…
3. Ze zullen geen vrienden gaan worden.
4. Nu weer wachten totdat hj gaat reageren!
5. De uitspraak noemt ze heel erg onaardig!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven