Geweldig resultaat: BenB Els krijgt nieuwe look van Leco van Zadelhoff!

WhatsApp Image 2024 09 19 at 211126jpg

Els, de geliefde deelnemer van het recente seizoen B&B Vol Liefde, heeft een opmerkelijke gedaanteverandering ondergaan.

Zij bracht een bezoek aan de beroemde visagist Leco van Zadelhoff, die op Instagram met trots het verbluffende resultaat deelde. Leco meldde dat Els een speciale plek in zijn hart heeft sinds het begin.

Op de afbeeldingen straalt Els met een glamoureuze, platinablonde haarstijl naast de visagist, het resultaat is fantastisch.

“Glam blond met lecolook make-up”, vermeldt Leco bij de beelden. Hij ontwierp een make-up look met “lekker aangezette ogen en licht gekleurde mond.”

Natuurlijk werden de wimpers niet vergeten. “Een mooie uitstraling voor de donderdagmiddag,” voegde Leco toe, waarbij hij vermeldde dat het een plezierige en vrolijke sessie was.


“Dat maakt het nog interessanter! Tot gauw, dierbare Els,” zo besluit hij zijn boodschap. De afbeeldingen hebben al meer dan 13.000 likes ontvangen en dat aantal blijft toenemen.

De vorige week was de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde te zien, waar Els-fans een update kregen over hoe het nu met de voormalige stewardess gaat na haar vertrek uit de Schotse B&B van Robert Jan.

Ondanks dat Els en Robert Jan aanvankelijk een perfecte match leken, koos hij uiteindelijk voor Suzanne.

Tijdens de reünie deelde Els dat het afscheid “een beetje verdrietig” voor haar was, maar dat het nu weer goed met haar gaat.


Er wordt gezegd dat ze momenteel vrijgezel is, maar af en toe ontvangt ze huwelijksaanzoeken via haar groeiende social media-kanalen.


1. Het is opgemerkt dat ze er nu uitziet als een wereldster, ondanks haar al mooie verschijning!
2. Wat een verbazingwekkende transformatie!
3. Prachtige gedaanteverandering, ze is nu een betoverende vrouw!
4. Het resultaat is verbluffend genoemd!
5. Leco heeft goed werk geleverd! Haar schoonheid is nu nog groter geworden.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven