Meghan Markle’s halfbroer doet verrassende onthulling: ‘Zoek het maar op Google’

WhatsApp Image 2024 09 20 at 110639 1jpg

Er is een opvallende bewering gedaan door Thomas Markle Jr., de halfbroer van Meghan Markle, over haar verleden.

Volgens hem zou Meghan’s relatie met haar ex-man Trevor Engelson zijn stukgelopen omdat zij haar baarmoeder zou hebben laten verwijderen en dus geen kinderen kon krijgen.

In een video die circuleert op platform X deelt Thomas deze onthulling. “Trevor, haar ex-man, heeft bevestigd dat Meghan haar baarmoeder heeft laten verwijderen.”

“Dit was een struikelblok in hun relatie, omdat hij graag kinderen wilde,” beweert hij in de video. “Zoek het maar op, het staat online.”

“Trevor heeft een artikel gedeeld waarin wordt vermeld dat Meghan deze operatie heeft ondergaan en daarom geen kinderen kan krijgen.”

In twijfel kan worden getrokken hoe het zit met Archie en Lilibet, de twee kinderen die Meghan met prins Harry heeft.

Volgens Thomas: “Deze kinderen lijken niet op haar. Daar zal ze mee moeten omgaan.”

Hij denkt niet dat Meghan ooit zal reageren op deze claim. “Een narcist zal nooit, maar dan ook nooit iets toegeven,” zegt Thomas.

Dit videofragment zorgt voor verschillende meningen. Iemand herkent het verhaal en zegt: “Meghan’s vader heeft dit al een tijdje geleden bevestigd. Ik dacht dat dit al algemeen bekend was.”


Er blijft echter scepsis bestaan, aangezien een andere gebruiker opmerkt: “Ik ben totaal niet meer geïnteresseerd in de Markle’s. Ze liegen allemaal.”


1. Dit is eerder bevestigd door haar ex-man…
2. Er wordt een opmerkelijk verhaal onthuld over Meghan…
3. Haar ex-man heeft dit in het verleden al bevestigd…
4. Hoe heeft ze dan kinderen kunnen krijgen zonder baarmoeder…
5. Dit blijft toch wel zeer vreemd…. Hoe kan dit?

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven