BenB Els besluit de meest gestelde vraag van kijkers eerlijk te beantwoorden!

WhatsApp Image 2024 09 23 at 103711 2jpg

In plaats van het einde van het seizoen van B&B Vol Liefde, lijkt de interesse in het programma alleen maar toe te nemen.


Sinds het niet langer contractueel verboden is, zijn de kandidaten steeds opener over informatie die voorheen geheim moest blijven.


Onder de veelbesproken deelnemers van dit seizoen bevond zich Els, de voormalige stewardess die haar kans waagde bij Robert Jan, maar geen liefde vond.


Ondanks het ontbreken van een social media-account vóór haar deelname, heeft Els dankzij haar Instagram-account ‘Who Els’ duizenden volgers weten te vergaren.


Laatste afbeelding in de tekst.


Nu vindt ze dagelijks haar weg op haar account en organiseert ze frequent Q&A-sessies, waarbij volgers de kans krijgen om vragen te stellen.


De kwestie of alles in realityshows gescript is, is een veelbesproken onderwerp onder kijkers. Zo vroeg een volger aan Els of de productie bepaalt wat de deelnemers moeten doen of dat alles spontaan is.


“Is alles echt spontaan of word je constant gevolgd door een cameraploeg?” Els gaf eerlijk antwoord: “Het is reality-tv. De crew legt ook nog eens veel kilometers af!”


Volgens haar is dus alles authentiek, wat tegenstrijdig is met de bewering van oud-deelnemer Marcel. Marcel, die op bezoek kwam bij Mirjam, gaf aan dat de productie wel degelijk de touwtjes in handen had.

Volgens Marcel leek het op televisie alsof hij stil bleef, maar dit zou volgens hem komen door instructies van de productie.

“Ze pakken eruit wat het beste is voor de kijkcijfers,” beweerde hij. Wat betreft de gesprekken met Mirjam voegde hij toe: “Ik stelde wel vragen, maar er werd geadviseerd dat niet te doen.”

Het verschil in ervaring tussen Els en Marcel geeft een interessant inkijkje in hoe de productie van B&B Vol Liefde verloopt, waarbij niet alles voor iedere deelnemer hetzelfde lijkt te zijn.

1. Haar antwoord staat in contrast met hetgeen Marcel beweerde!
2. Het antwoord van Els staat in contrast met wat Marcel eerder beweerde.
3. Alle volgers vragen zich dit af en Els besluit eerlijk te antwoorden!
4. Haar antwoord staat wel in contrast met wat deze oud deelnemer beweerde!
5. Els twijfelde geen seconde en besloot eerlijk te zijn over dit onderwerp!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven