Stel geschokt: Zo duur is een hamburger in het Bilderberg Hotel!

bil 1jpg

De prijzen van goederen en diensten zijn de laatste tijd aanzienlijk gestegen in Nederland. Vooral in de Randstad zijn de woningprijzen zo hoog geworden dat het zelfs voor huishoudens met twee modale inkomens bijna onmogelijk is geworden om een huis te kopen.

De stijging van de huurprijzen maakt het ook steeds moeilijker om betaalbare huisvesting te vinden.

Niet alleen de woonkosten stijgen, ook de prijzen van voedsel en drank nemen aanzienlijk toe. Een kleine boodschappenmand bij de supermarkt kan momenteel al snel 60 euro kosten.

Consumentenbond waarschuwt klanten van deze drie supermarkten: Controleer je bon!

Ook de kosten voor brandstof blijven stijgen, wat tanken behoorlijk duur maakt. Het reizen met de trein als alternatief is vaak niet veel goedkoper.

Krankzinnig: ouders vergeten hun baby (1) in de trein

Bovendien zijn ook vliegtickets duurder geworden, waardoor een vakantie steeds minder betaalbaar wordt.

En indien je af en toe wilt uit eten gaan of een drankje op het terras wilt nuttigen, zul je diep in de buidel moeten tasten.

Er wordt opgemerkt dat het bedrag voor een koud biertje op het terras vroeger genoeg zou zijn geweest voor een volledige maaltijd.

Zelfs bij opties zoals de FEBO of McDonald’s ben je tegenwoordig al snel tientallen euro’s kwijt als je met zijn tweeën gaat.

Een recent voorbeeld illustreert hoe extreem de prijzen zijn gestegen. Een stel schrok zo van de rekening in een restaurant van een Bilderberg hotel in Rotterdam dat ze er een foto van namen.

Voor twee hamburgers, frietjes en wat mayo moesten ze bijna 65 euro afrekenen, bijna 65 euro, ja.

Op de foto was te zien dat de burgers bescheiden waren en de frietjes leken nauwelijks meer dan een halve aardappel te bevatten. De hoge kosten voor de biertjes maakten de rekening nog schokkender.

1. Wat een bedrag! Ligt de hamburger op een bedje van goud ofzo….
2. Voor de normale mens is dit dus niet te behappen!
3. Ik zou me ook kapot schrikken bij het zien van de rekening!
4. In dit hotel betaal je dus de jackpot voor een broodje hamburger!
5. Kennelijk hebben ze speciale hamburgers in Rotterdam!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven