Heeft Helene Hendriks iets gehad met deze man? ‘Soms gebeuren zulke dingen’

hel3jpg

Hélène Hendriks lijkt haar zaken goed voor elkaar te hebben op het eerste gezicht. Met een succesvolle carrière in de sportjournalistiek en recentelijk een nieuwe liefde, straalt ze naar de buitenwereld succes uit.


Echter, achter deze schijnbare perfectie gaat een verleden schuil dat niet zo rooskleurig is, met name wat betreft haar relatie met voormalig mentor Joep Schreuder. Wat is er werkelijk gebeurd tussen hen?


De geschiedenis begint in 2004, toen Hélène door een hockeyongeval in aanraking kwam met Joep, destijds een bekende naam bij de NOS.


Joep zag potentie in de jonge journaliste en opende deuren voor haar bij TV&Co, waardoor ze een grote sprong kon maken in haar media-carrière.


Desondanks blijft de vraag: speelde er meer tussen deze twee dan enkel een professionele relatie?


“Volgens bronnen was Hélène strategisch in haar benadering van Joep,” beweerde een anonieme bron in 2019, “ze deed alsof ze verliefd was op Joep, maar dat was puur uit opportunisme.”


“Toen Hélène eenmaal doorgebroken was, zou ze Joep zonder pardon hebben laten vallen,” beweerde men. Joep zelf reageerde vaag op vragen hierover.


“Daar ga ik niets over zeggen,” zei Joep destijds geheimzinnig, “dat hebben we toen zo afgesproken. We kenden elkaar heel goed. Soms gebeuren dit soort dingen.”


Hélène ontkent en benadrukt: “Wij hebben geen relatie gehad. Dat is niet waar.”


“We zijn gebrouilleerd,” gaf Hélène toe, “bij toevallige ontmoetingen blijft het volgens haar bij een koele begroeting.”

Bij een recent bezoek van Joep aan Bar Laat kwam het onderwerp Hélène ter sprake bij Vandaag Inside.

In zijn kritiek noemde Johan Derksen Joep een “zwamkont,” wat leidde tot een scherpe reactie van Hélène:

“Hij kan van een drol wel een gebakje maken.” Er lijkt geen warme verstandhouding tussen hen te zijn.

De ware toedracht tussen Hélène en Joep blijft een mysterie. Hoewel Hélène elke suggestie van een romantische relatie ontkent, blijft er een zweem van geheimzinnigheid over hun verleden hangen.

Of de waarheid ooit aan het licht komt, blijft een raadsel, maar één ding is zeker: de breuk tussen hen is definitief.

1. Het lijkt erop dat de verstandhouding tussen de twee allesbehalve warm is.
2. Johan Derksen noemt hem een ‘zwamkont’
3. Volgens bronnen was Hélène strategisch in haar benadering
4. Hij zegt dat er is afgesproken dat hij er niets over zal zeggen….
5. Blijkbaar was er niet alleen sprake ban een samenwerking…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven