Loretta Schrijver deelt groot nieuws: ‘Ik accepteer het zoals het is’

lsjpg

Recentelijk heeft presentatrice Loretta Schrijver behoorlijk heftig nieuws gedeeld over haar gezondheid.

In haar eerste column voor het tijdschrift Nouveau onthulde de presentatrice dat de darmkanker, waarvan ze in 2021 was genezen, opnieuw is teruggekeerd en nu ook is uitgezaaid.

Schrijver schrijft openhartig over de situatie in haar column, maar benadrukt dat ze geen medelijden wil opwekken.

Hoewel het vooruitzicht bestaat dat ze waarschijnlijk de rest van haar leven chemotherapie zal moeten ondergaan, houdt ze vast aan haar kracht en positiviteit.

Ze wil absoluut niet zielig gevonden worden, laat ze weten. Het nieuws heeft bij velen een diepe indruk achtergelaten, terwijl Schrijver zelf ervoor kiest om de uitdagingen zo goed mogelijk te blijven aanpakken.

,,Ik ben niet somber, ik neem het zoals het komt. Voor de rest is alles gewoon stabiel, het wordt niet meer, het wordt niet minder”, zegt ze nu tegen RTL Boulevard.


Loretta maakt melding van verschillende klachten en zegt: “Enorme moeheid, je niet lekker voelen, tintelingen in je handen, je voeten en soms ook je neus, van die gekke dingen.”


Loretta voegt eraan toe: “Ik zal hoogstwaarschijnlijk de rest van mijn dagen chemotherapie moeten ondergaan, maar dat gaat met ups en downs,” zei ze.


1. Wat vreselijk om te horen, we sturen haar alle kracht toe!
2. Loretta benadrukt dat sympathie niet haar intentie is!
3. Ze maakt duidelijk dat medelijden niet gewenst is.
4. Dit is verschrikkelijk nieuws, dit verdient niemand!
5. Ze vraagt niet om medelijden en ze blijft positief!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven