De döner kebab is vaak de snack die na een lange werkdag of een avondje uit enorm aantrekkelijk lijkt.
Van een avondwandeling in de stad tot het verlaten van een nachtclub na een feestelijke avond, de aantrekkingskracht van de sappige kebab is moeilijk te weerstaan.
Heb je je ooit afgevraagd wat er precies in die kebab zit? Voor één persoon veranderde een bezoek aan een kebabfabriek zijn kijk op deze geliefde snack volledig.
“Er is maar één ding waar je aan kunt denken: een dikke, vette, smerige kebab, natuurlijk.” verklaarde hij. Sommige fabrikanten beweren dat hun kebabs voornamelijk lamsvlees bevatten, maar dat blijkt niet altijd het geval te zijn.
Een werknemer in de fabriek onthulde dat er incidenten zijn geweest waarbij varkensvlees werd aangetroffen.
Er is geconstateerd dat kebabs die als lamsvlees werden verkocht, in werkelijkheid andere vleessoorten bevatten, wat met name voor de moslimgemeenschap onacceptabel is.
Om dit nader te onderzoeken, zijn negen kebabs van verschillende winkels naar een DNA-laboratorium gestuurd voor een uitgebreide analyse.
“Er zijn zelfs gevallen geweest waarin varkensvlees is aangetroffen, wat voor de moslimgemeenschap absoluut onaanvaardbaar is,” verklaarde de werknemer van de fabriek.
Paul Hancock, een forensisch wetenschapper, heeft de kebabs onderzocht op de aanwezigheid van rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, kip en zelfs meer exotische vleessoorten zoals paard of ezel.
De uitkomst van het onderzoek was verontrustend: ”slechts één van de negen geteste kebabs bevatte uitsluitend lamsvlees.”
1. Voor de moslimgemeenschap is dit absoluut onaanvaardbaar!
2. Dit onderzoek onthult dat de inhoud niet altijd is wat je denkt…
3. Grote kans dat je de kebab voortaan niet meer neemt!
4. En zo worden de consumenten voor de gek gehouden!
5. De uitkomst van het onderzoek is absoluut zorgwekkend!