Famke Louise verkoopt gedragen slipjes: Prijs is afhankelijk van DIT!

WhatsApp Image 2024 04 09 at 112508 4jpeg

Famke Louise heeft onlangs op een gedurfde manier content gedeeld op een platform voor volwassenen. Een opmerkelijke stap voor de 25-jarige zangeres was het verkopen van haar gedragen ondergoed.

Ze onthulde deze nieuwigheid via haar Instagram-account en stelde de vraag: Zou jij bereid zijn om daarvoor te betalen?

“Dat heb ik onlangs voor het eerst gedaan,” antwoordde ze op een vraag van een volger over het verkopen van “een gedragen slipje”.

Ze onthulde dat de prijs van het ondergoed varieert tussen de 500 en 1000 euro, afhankelijk van haar gemoedstoestand op dat moment.

Voorheen kondigde Famke Louise aan dat ze tegen betaling uitdagende foto’s deelt op een bekend pikant platform en interactie aangaat met betalende fans.

Op zondagavond liet ze op Instagram blijken hoeveel plezier ze nog steeds beleeft aan deze activiteiten.

Bekende influencers die zich wagen aan content voor volwassenen is niet nieuw, gezien het als een lucratieve manier wordt beschouwd om geld te verdienen.

Voor tien euro per maand krijgen haar ‘fans’ exclusieve content en kunnen ze ook met haar in gesprek gaan, zij het met haar profiel.

Voor betaalde volgers betekent dit niet dat ze direct met Famke zullen communiceren, aangezien een ‘bureau’ het volledige beheer van haar account overneemt.

Famke heeft echter plannen om alle foto’s te blijven delen.

Er worden vragen opgeroepen over de aard van de inhoud die ze zal delen door video’s toe te voegen aan dit bureau.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven