Dikke pech voor Frans Bauer: ‘Jij bent mij er ook eentje’

fb8jpg

Een kleine botsing overkwam Frans Bauer onlangs, toen hij onbedoeld met zijn cabrio tegen een dure auto aanreed.


De bekende zanger deelde zelf beelden van het incident op social media en maakte daarbij de wat luchtige opmerking: “Verdorie! Heb ik nu een Porsche geschampt met de cabrio?”


Gelukkig voegde hij eraan toe dat het incident niet plaatsvond in Bordeaux, waarmee hij de ernst van de situatie wat temperde.


Reacties van fans stroomden snel en in grote getale binnen op Bauer’s bericht. Een volger uitte zijn bezorgdheid over de verzekering:


“Frans, dat kan niet waar zijn, ik hoop dat je degelijk verzekerd bent”. Een ander probeerde de situatie te relativeren met: “Oei oei Frans, hoop dat de schade meevalt. Het overkomt ons allemaal.”


Ook onder zijn volgers was er ruimte voor humor, waarbij iemand reageerde met: “Nee toch jongens, verdorie. Jij bent ook wel een bijzonder geval, haha.”


In ander nieuws, na twintig jaar keert de familie Bauer terug op televisie met een nieuwe serie die hun dagelijks leven documenteert.


De serie oogst veel lof; na de eerste aflevering uitten kijkers hun enthousiasme op platform X:


“Ik vind het nu al heerlijk vrolijke, grappige tv,” en “Hiervan knapt een mens op.”


Fans prijzen het programma om het tonen van een ‘normaal gezin’, wat hen enorm aanspreekt.


Ook de tweede aflevering werd positief ontvangen. Een kijker deelde: “Zit al de hele tijd met een glimlach te kijken,” terwijl een ander de impact beschreef als:


“Dit raakt je rechtstreeks door het scherm heen!” De serie blijkt een schot in de roos en versterkt de band van de kijkers met de familie Bauer.


auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven