Peter Gillis gaat verder onder deze naam en kondigt al zijn grote plannen aan.

WhatsApp Image 2024 04 18 at 133527jpg

Recentelijk heeft Peter Gillis, bekend van zijn betrokkenheid bij het televisieprogramma “Massa is Kassa” en zijn vakantieparken, strategische aanpassingen moeten maken binnen zijn zakelijke activiteiten.

Vanwege complicaties met vergunningen heeft hij het beheer over zijn Nederlandse parken moeten overdragen.

Deze parken vallen nu buiten zijn verantwoordelijkheid, met als gevolg intrekking van horecavergunningen en gedwongen sluitingen.

Deze ontwikkelingen hebben een negatieve invloed gehad op de bedrijfsresultaten, met daarbij boetes die een extra financiële last vormen.

In reactie hierop heeft Gillis besloten om zijn focus volledig te richten op zijn ondernemingen in België, waar hij eigenaar is van diverse parken.

Hij heeft aangekondigd dat de parken Camping Hengelhoef, Blauwe Meer en Parelstrand vanaf nu opereren onder een nieuwe naam, Topcampings.be.

Peter benadrukt het belang van positiviteit en vooruit kijken, ondanks de uitdagingen waarmee hij geconfronteerd wordt.

Hij is vastbesloten om het komende seizoen bruisend en gastvrij te maken, met diverse geplande evenementen zoals braderieën, kermissen, bingoavonden en live muziek.

Peter en zijn familie zullen regelmatig aanwezig zijn om de gasten warm te verwelkomen.

De impact van deze nieuwe focus en inzet op de onderneming van de familie Gillis is nog afwachten.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven