Vrouw (62) en echtgenoot (27) delen bijzondere uitdaging: reacties stromen binnen

WhatsApp Image 2024 05 01 at 083627jpg

Met een opvallend leeftijdsverschil van 37 jaar blijven Cheryl McGregor (62) en haar echtgenoot Quran McCain (27) de aandacht trekken.

Ondanks kritiek van buitenaf, omarmt het paar hun liefde en zijn ze actief op sociale media.

Op Cheryl’s TikTok-account @oliver6060 deelden ze onlangs een speelse video.

In de nieuwste video spelen Cheryl en Quran een variatie van ‘steen, papier, schaar’ met een twist.

Ze wedden om een snelle maaltijd bij McDonald’s, bestaande uit een hamburger en friet.

De regels zijn simpel: de verliezer moet een rondje rennen terwijl de winnaar probeert zoveel mogelijk van het eten te verorberen voordat de ander terugkomt.

In de eerste ronde won Cheryl en koos ze voor een hamburger. Er ontstond hilariteit toen haar kunstgebit niet meewerkte en ze grapte:

“Ik neem even mijn tanden uit zodat ik kan eten.” Deze opmerking leidde tot verschillende reacties op TikTok, waaronder die van een kijker:“Moet ik mijn tanden verwijderen om te kunnen eten? Wat is dit voor rarigheid?”

@oliver6060 🪨📄✂@King 🤴🏾 Quran #fyp #couplecomedy #agegap

#rockpaperscissors ♬ original sound – Queen cheryl 👸

In september vierde het stel hun tweede huwelijksverjaardag, nadat ze in juli 2021 verloofd waren geraakt in een restaurant waar Quran een ring van 3.000 dollar presenteerde.

Ter ere van deze mijlpaal deelde Quran een video met de woorden: “Blij dat ik al twee jaar getrouwd ben met deze fantastische koningin. Ik bid tot God dat hij ons nog vele jaren gunt. Gefeliciteerd baby.”

Voor velen blijven Cheryl en Quran een bron van fascinatie en inspiratie, waarbij ze laten zien dat ware liefde geen leeftijd kent.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven