Bizar: Vrouw besluit haar voorhoofd te laten verkleinen en toont het resultaat!

WhatsApp Image 2024 05 01 at 085150jpeg

In de huidige maatschappij, waar ingrepen voor het veranderen van uiterlijk steeds meer geaccepteerd worden, zoeken velen naar mogelijkheden binnen de plastische chirurgie.

Of het nu gaat om het verkleinen van een als te groot ervaren neus, het verwijderen van buikvet, of het aanpassen van ongewenste lichaamsverhoudingen, de mogelijkheden zijn divers.

Een opkomende trend, die vooral op TikTok populair is geworden, betreft het verkleinen van het voorhoofd.

Een 27-jarige vrouw uit het Verenigd Koninkrijk, die al sinds haar zevende onzeker was over de grootte van haar voorhoofd, kwam via TikTok verschillende filmpjes tegen over deze procedure.

Na jaren van worsteling, mede veroorzaakt door pesterijen op school die haar zelfbeeld hadden aangetast, besloot ze over te gaan tot actie.


Na grondig onderzoek en consultatie met een kliniek, onderging ze een operatie die £9000 kostte, bijna €10.000.


Tijdens de operatie werd een stuk van haar voorhoofd in het midden verwijderd, samen met twee centimeter aan elke zijde.


Ondanks de littekens die de operatie naliet, worden deze bedekt door haar lange bruine haar.


Ondanks de pijn en de hoge kosten van de procedure, heeft de vrouw geen spijt van haar beslissing.


De vrouw omschrijft de operatie als levensveranderend en drukt haar tevredenheid uit met de woorden:
“I feel so happy now, it’s life-changing. It’s changed my whole life.”


Dankzij de operatie voelt ze zich herboren en kan ze nu volop genieten van het leven, zonder de onzekerheden die haar jarenlang hebben geplaagd.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven